Съновник. Тълкуване на сънища. Проверете какво означава вашият сън с помощта на нашият съновник. Съновник, предсказания, тълкуване. Какво да очакваме от бъдещето, какво означава съня ни. Онлайн български съновник. Съновника съдържа 1131 тълкувания.
стр.:  1 2 3 следваща »
Ако сте сънували Тълкуване
Работа

предвещава добро и успех във всички начинания.

Работилница

Ако видите работилница е символ на развитието на качествата ви. Опитвате се да намерите вътрешното си аз и да разберете кой сте.

Радио

чуваш ли радио или изобщо нещо свързано с радиоапарат и подобни - ще имаш материална придобивка или ще узнаеш, че ти предстои да забогатееш.

Радостен

не е хубаво, бъди готов, защото лошото те дебне. Ако ти е приятно и леко на душата - ще проумееш нещо в работата си.

Раждане

сънуваш ли раждането си или че се раждаш отново или изобщо раждане - означава че ще разрешиш скоро някой стар проблем и грижа. Ако омъжена жена сънува раждане - успех в брачните й отношения и изглаждане на всички конфликти. Ако несемейната жена сънува раждане - сигнал да се погрижи за здравето си. - ако някоя жена, без да е бременна, види насън как ражда момченце - добър резултат в работата й, ако е мома, очакват я веселие, сватба, пиршества, но и малко скръб и тъга. - ако мъж се види като бременна жена - очакват го финансови успехи и благополучие. - ако мъж сънува как някоя жена ражда - добър знак е за късмет и щастливи дни. - ако мъж сънува жена си бременна и след ден-два узнае, че жена му наистина е забременяла - предвестник е за мъжка рожба, която ще му одере кожата. - ако някой сънува как се ражда /излиза от утробата на майка си/, предвестник е за прогонване на нещастието и освобождаване от проблемите, възможно е повишение в службата. - ако си на далечен път или в чужбина и сънувш, че влизаш в майчината си утроба - преждевременно завръщане в родината. - ако видиш насън, че се раждат близнаци - благополучие в службата. Ако децата не са нормални /имат дефект при раждане или се раждат вместо деца животни/, не е на добро, предсказва нещастие! Ако този сън е видян от жена - благополучие, успех и радостни дни. - ако сънуваш няколко деца да тичат из дома ти, но не са твои - трудности в професията и семейството, ако жената сънуваща този сън е бременна - трудно раждане. - ако сънуваш пеленаче да суче от майка си, предвещава болест. Ако същият сън види бременна жена - заплаха за детето, което ще се роди. Може тежко да се разболее или да не оживее.

Разбойник

ако ти си разбойник - изпуснал си добър случай да се замогнеш.

Развлекателен парк

Ако видите или се намирате в развлекателен парк или панаир, означава че трябва да отделите малко време за почивка и забавления в живота си. Имайте в предвид, че всяка част от парка е аспект от живота ви. Също така обаче, може и да означава че напоследък се разконцентрирате много често. Ако сънувате че панаирът е празен или изоставен, означава че трябва да се отворите към повече предизвикателства и забавления.

Развод

очаква те стабилен брак и разбирателство в семейството.

Развързваш

нещо ако развързваш или размотаваш насън - бъди сигурен, ще намериш нещо което смяташ за отдавана изгубено.

Раздразнителност

Ако се чувствате раздразнени в съня си, означава че имате врагове, които работят зад гърба ви.

Различни човешки дейности /постъпки/
 • ако сънуваш, че си иманяр /събираш злато, съкровища/ - ще имаш проблеми, загуби и се пази от измама.
 • ако търгуваш насън, продаваш чужда вълна - очаква те печалба. Ако продаваш желязо /железарии/ - лоши дни, провал и премеждия. Ако търгуваш с копринени изделия - щастие и богатство.
 • ако приготвяш сладкиши, баница и др. - добър знак, успех и пари.
 • ако насън си шивач или бродираш, боядисваш дрехи - радостни дни и укрепване на материалното положение.
 • ако имотен човек сънува, че е обущар - очаква го недоимък, обедняване. Ако сънувалият е човек на изкуството - богатство, разкош.
 • ако си бръснар и постригваш някого насън, за теб нещастие, а за този когото постригваш - радост и печалби.
 • ако селянин сънува как работи на полето /оре, сее и т.н./ - плодородие и печалба. Но ако сънувалият не е селски стопанин - тъга и сиви дни.
 • ако яздиш сам или с други ездачи, предвещава успешни дела, сделки и добър шанс във всичко. Но ако яздиш, а хората около теб не са на коне - лош знак за лъжа и заговор срещу тебе.
 • ако си ловец или стреляш с оръжие /на стрелбище или другаде/ - ще имаш добри постижения в работата. Ако сънуваш пистолет или друго оръжие, но не стреляш с него - печалба, мошеничество и ядове.
 • ако насън четеш книга /художествена литература/ - радост и спокойствие. Но ако книгите са научни и специализирани - съзрял си за решаване на трудни житейски проблеми.
 • ако строиш къща или постройка - ще имаш неприятности, загуба и здравословното ти състояние ще се влоши.
Разорение

ако се разориш или обеднееш насън - това е предвестие за големи печалби и благополучие.

Рай

символ е на щастие и благополучие

Рак

Ракът в съня ви е символ на вашето постоянство и издръжливост. Също така обаче може да означава че сте много прилепчиви и сте се хванали като удавник за сламка към някакво безнадеждно начинание. Раците също са знак за раздразнителна натура.

Рамене
 • ако се видиш насън с широки рамене, предвещава благоприятни дни, жизненост и успехи. Ако сънуващият е лишен от свобода - наказание, мъка и неприятности.
 • ако видиш насън белег, рана, или че си ранен в рамото, не е на добро,ще имаш конфликти и проблеми с накой роднина.
Рана

ако ти си наранил някой с нож - на хубаво е, ще има щастлив поврат в делата ти и особено в областта на търговията. Рани от побой ако имаш или някой има - ще преживееш /ее/ срам, сконфузено положение, ако имаш рана на стомаха, гърдите или изобщо в предната част на тялото и от раната тече кръв - ще получиш богатство,възнаграждение от този, който те е ранил. Но, ако раната ти е безкръвна и не знаеш, кой е виновен за това - успехът и печалбата ти ще са маловажни.

Ранен

ранен човек - ще имаш успех в рабо тата си.Ако ранения е дошъл при тебеили го срещнеш - очаква те повишение, титла.

Раци

вещае пътуване,което може да се окаже много плодотворно и да ти донесе материални облаги. Ущипе ли те рак - скръб.

Ребра

Ребрата в съня символизират бедност и мизерия.

Ребро

ядеш ли ребра - очакват те добри известия. - реброто е символ на жената. Горните ребра - съпругата, а долните са жените от рода, фамилията. - ако сънуваш, че горните ти ребра са счупени, ранени или имаш болка - ще имаш кавга с жена си. - ако си наранил долните си ребра - роднините ти ще те изгонят и ще имаш проблеми в дома си. - ако сънуваш ребрата си по-здрави, а гръдния си кош по-голям отколкото е в действителност, предвещава радости в семейството, пиршества, добро материално положение и нови богатства.

стр.:  1 2 3 следваща »
Хороскоп
Хороскоп за пари Водолей Представителите на тази...
Сънища, съновник
Изображение
Изисквания за сън по възраст Всяка възраст има точно определени...
Гадаене
Любовна магия Ето как да направите любовна магия по...

Още хороскопи

Реклама